Mot Til Endring v/Rita Kristiansen

Kom og bli med- dette må bare oppleves - Det er over 2500 leger 👩‍⚕️ forskere og terapeuter som benytter Healy i sin praksis i tillegg på seg selv. Mer enn 250 000 mennesker eier nå sin Healy, som er klassifisert som en medisinsk enhet klasse II 🏆 som innebærer at vi i Europa har lov til å si at den retter opp i ubalanser som: 😭 smerter, kroniske smerter, skjelett smerter, fibromyalgi, migrene, angst, depresjon og søvnrelaterte 😴 utfordringer - men det har vist seg at det retter opp i langt flere ubalanser💜

Les selv 💖 hva brukerne av mine produkter og tjenester forteller, etter å ha brukt Healy eller deltatt på forebygging av rus!

"Jeg fikk diagnosen Systemisk sklerose diffus kutan i 2011 😭 Samme diagnose som Gunhild Stordalen 😱 Jeg har vært ufør siden 2014. Alt dette har medført at jeg i perioder har vært totalt nede for telling, psykisk, og jeg har «ligget under dyna» 🛌 og ønsket meg langt vekk og bort, samt at livet hadde ingen mening lengre😖 I tillegg til alle smerter fysisk, psykisk og mentalt. Jeg investert i Healy i november i 2020, og har behandlet meg selv og mine ubalanser. Den siste måneden har jeg opplevd noe helt fantastisk 🤩 i forhold til, alle mine negative tanker, som jeg har hatt konstant i 1 ½ år, 😍 De er nå HELT BORTE 🥰🤸‍♀️ Jeg har i tillegg fått mye overskudd 🤸‍♀️ energi 🏋️‍♀️og masse livsglede, og jeg ser nå lyst på fremtiden 🤩 Min hund Rasmus 🐶 på 12 år, har helt siden jeg fikk han, vært stresset før tur. En behandling i 12 minutter, og Rasmus har nå vært rolig og fin før alle våre turer. I tillegg var han stresset før bilturer – dette har også blitt mye bedre 🥰 Jeg anbefaler andre på det sterkeste Healy "

May-Lis K. Forsmo
Nøtterøy

"Rita kom til LMS Groruddalen, (Landsforbundet Mot Stoffmisbruk) i 2003 som pårørende. 💔 Hun deltok på våre pårørende samlinger gjennom flere år. Hun viste tidlig at hun forstår prinsippene i arbeidet for pårørende. Hun tok riktige grep og fikk dermed også igjen kontroll over eget liv. 💜Rita gjennomførte selvhjelpskurs i regi av LMS og ble selvhjelps leder. Hun viste stor interesse for selvhjelpsarbeid, og gjennomførte også utdanning som kursleder. Hun var kursleder på mange selvhjelpskurs og en naturlig leder på våre pårørende samlinger. Hun var styremedlem i LMS Groruddalen i flere år og tok over som leder i en periode. Hun var også med på fusjonen med LMS Oslo og LMS Groruddalen til et nytt LMS i Oslo. Rita Kristiansen ble også styremedlem i LMS sentralt. Hun har holdt foredrag for elever og foreldre på mange skoler 👨‍👨‍👧‍👧 Hun har holdt flere kurs for pårørende 💝 Hun har også holdt foredrag i mange andre sammenhenger 🙏 Hun arbeidet en periode i LMS sekretariatet. Rita Kristiansen er uredd og finner styrke i egen kunnskap. Hun er en stor ressurs innen rusfeltets mange utfordringer. Rita Kristiansen nyter stor tillit og respekt hos alle pårørende hun har hjulpet gjennom mange år 💝 Rita Kristiansen utvidet også sin kunnskap innen rusfeltet og studiene innen spillavhengighet. Pårørende til rusavhengige er i gode hender hos Rita Stein Lyberg💝 Tidligere leder av LMS Groruddalen og LMS sentralt. "

Stein Lyberg
Oslo

"Jeg har vært «ute av drift» i snart 8 år, med bl.a. utmattelse og lavt stoffskifte. Jeg har gjort mange endringer i kosthold og tilskudd, men utmattelse har jeg slitt veldig med 🛌 dette har medført lite sosial kontakt samt sjelden utendørs de siste årene 😥 Etter jul har jeg vært ganske langt nede mentalt, men etter at jeg investerte i Healy, har det skjedd mye på kort tid 🥰 “Angst Kloa” har sluppet i brystet (nesten fra dag 1 med Healy), “tåke hodet er mye bedre”, samt lettere bevegelse på leddene, bedre søvn og mindre overgangsalderplager 🥵 Etter få dager klarte jeg å stå oppreist i et par timer og bruke høytrykksspyleren! På dag 11 og 12, ble det både malingsarbeid og beising i flere timer 🎈 Kan ikke huske sist jeg jobbet fysisk flere dager på rad med sånt 😁 Så digg! NÅ er jeg på dag 14 med Healy, Og gleder meg 🌻🌺 STORT til fortsettelsen! Selvfølgelig anbefaler jeg andre og investere i en Healy! 💝 Du kommer aldri til å angre! "

Siv T. Rønning
Brønnøysund

"Jeg heter Nina, og har hatt min Healy fra midten av desember -2020 😀 Jeg var i utgangspunktet skeptisk, 🤔 men etter å ha brukt den daglig på meg selv og min familie, ser vi at den er unik og spesiell.👨‍👩‍👧‍👦 Jeg har i perioder hatt smerter i et ledd i foten 🦶 og i kneet 🦵 og brukt mye betennelseshemmende tabletter 💊 Etter at jeg begynte å bruke Healy “lokalt på området”, forsvant hevelsene og rødhet raskt, og nå kjenner jeg ikke smerte og ubehag der lengre 🤸‍♀️ Jeg har også forsøkt program for behandling av hetetokter og synes jeg har det mye bedre nå 🥰 I tillegg til dette har min mann hatt glede av Healy etter en sykkelulykke 🚴‍♂️ som gikk hardt utover hodet hans 🤯 Hodepinen og "tåken" han følte lå og trykket i hodet, forsvant ganske raskt etter at vi startet med noen av de anbefalte programmene 😍 "

Nina Kildeborg
Oslo

"Hei mitt navn er Hege 🤩 I over 10 år har jeg slitt med sosial angst 😥 og kviet meg veldig for å være sammen med andre mennesker. Dette resulterte i at jeg har isolerte 🤐 meg i mange år, og vært veldig ensom 😖 Jeg har også tidligere 🛌slitt med å sove. 6 stiI mai i 2020, hadde jeg et stygt fall 😱 hvor jeg blant annet måtte sy ng over høyre tinning 🩸 og etter dette, ble min tale sterkt redusert 🤐 og det hørtes ut som om jeg snøvlet når jeg snakket. Jeg begynte å bruke min Healy 14. januar 2021 🥰 Etter kort tids bruk, ble talen betraktelig bedre 👩‍⚕️ Jeg er ikke på «fylla lengre»😂 🤣 Og kan ha samtaler med folk igjen, uten å “snøvle” og i tillegg sov jeg de første nettene, 10- 12 timer pr natt 😴 nå har det normalisert seg, og jeg sover 7-8 timer pr. natt, med god søvn, og føler meg veldig uthvilt når jeg står opp 😁 Etter at jeg startet med Healy, har jeg virkelig lyst til å være sosial, og møte andre mennesker 👨‍👩‍👦‍👦 både kjente, og ukjente 🤩 Jeg føler nå harmoni og glede 🙏 i min hverdag, i tillegg til livsglede 🤸‍♀️ som jeg ikke har kjent på mange 💝 mange år 💖 Jeg anbefaler Healy på det varmeste 💚💜 Jeg har fått tilbake meg selv, og mitt liv, og jeg er evig takknemlig 💖🥰👸 "

Hege Bøkestad Jensen
Brønøysund

"Jeg har vært så heldig å høre Rita holde foredrag om rus, samt fortalt sin historie 2 ganger 💜 Første gang på en foreldrekveld på Kirkeby skole i Nittedal. Andre gang var på Hakadal ungdom skole. Rita har en fengslede måte å snakke på, og du tror på henne. Hvordan hun forteller om sin sønn gjør inntrykk. Jeg er imponert hvordan Rita har brukt sin erfaring og tatt utdanning og kurs, for så å lære andre foreldre, hva de bør gjøre om de havner i samme situasjon, eller helst være i forkant 💜 "

Magni Røssum Jensen
selvstendig næringsdrivende/frisør

"Hei Mitt navn er Elisabeth, Jeg er 56 år og bor på Jevnaker. Det som har vært mitt største problem er fibromyalgi, og smerter 😥 i armer, skuldre og nakke, samt at jeg ofte er veldig trøtt 😴 Til tider har jeg vært akutt trøtt, og har vært nødt til å stoppe bilen, for å hvile 😪 Tidligere når jeg var på gåtur 🚶‍♀️ ble jeg nødt til å stoppe og hvile meg inntil et tre, eller rett og slett sette meg ned der og da 🛌 Jeg investerte i min Healy Resonance i november 2020, og den har hjulpet meg mye 🙏 Healy har hjulpet meg med å få tilbake energi og overskudd 😀 I tillegg til at den har fjernet mye av mine smerter og vondter 🌼 Mye annet har også blitt bedre 🌻 Etter å ha brukt Healy en god stund, ødela vår hund 🐶 min Healy, og jeg har nå bestilt en ny. Jeg bruker nå en rimeligere utgave av Healy, men savner min Resonance med scanner, som forteller meg nøyaktig hvilket program jeg skal bruke 😍 Min mann, som ikke hadde noe tro på dette, 🤔 måtte etterhvert innrømme at jeg hadde blitt i bedre form etter å ha brukt Healy 😀 Han bemerket også når vi var på hytta 🛌 og jeg ikke hadde brukt Healy på en stund, at jeg var blitt dårligere igjen. Nå gleder jeg og hele min familie seg, til min Healy resonance kommer 👨‍👩‍👧‍👦 "

Elisabeth Rødningsand
Jevnaker

Kontakt meg her 👇 send meg en melding enten du har spørsmål, eller en kommentar!